Jdi na obsah Jdi na menu

Turnaje mladších přípravek

15. 9. 2022

1. kolo mladší přípravky – turnaj Libčice 1.9.2022
Holubice - Roztoky 5:8 (4:3)
Holubice - Velké Přílepy 3:14 (3:1)
Holubice - Libčice 5:6 (4:2)
Svůj první turnaj v malé kopané odehráli naši nejmenší fotbalisté v Libčicích. Jejich sportovní nasazení bylo od začátku turnaje opravdu vysoké. Vždy se to projevilo v prvních poločasech všech zápasů, které vždy vyhráli. Technické dovednosti některých našich malých fotbalistů převyšovaly soupeře. I přes některé nedostatky se jejich herní projev musel líbit. Ve druhých poločasech se ukázala menší zkušenost, kdy fyzicky i psychicky nevydrželo nadšení proti soupeřům, kteří měli starší a zkušenější hráče z loňského roku. Přesto zaslouží naši nejmenší velkou pochvalu a věřme, že již za týden i některý zápas vyhrají.
Velkou kaňkou tohoto turnaje je, že domácí mužstvo Libčic, které turnaj vyhrálo, mělo na soupisce na zápasy napsány pouze 4 registrované hráče, ale do hry nasadilo 10 hráčů, stejně jako Roztoky, které měly uvedeny na soupisce 6 hráčů...

2. kolo mladší přípravky – turnaj Velké Přílepy  11.9.2022
Holubice - Roztoky 4:4 (3:2)
Holubice - Velké Přílepy 6:7 (5:1)
Holubice - Libčice 3:5 (1:2)
Naše mladší přípravka v neděli vyrazila na svůj druhý turnaj. Tentokrát jsme hráli ve Velkých Přílepech a i tentokrát se naši malí fotbalisté se soupeři poprali s vervou a velkým nasazením. Někteří, na kterých je zátěž zápasu vyšší vzhledem k jejich větším zkušenostem, sotva popadali dech, ale bojovat nepřestali. Opět se ukázalo, že máme malou nevýhodu ve vzrůstu a věku oproti soupeřům, kterým několik hráčů již loni tuto soutěž hrálo. Ale nevadí, my se s tím časem vyrovnáme. Fotbalově jsme v některých úsecích zápasů byli lepší a na tom můžeme stavět. Opět vyjadřujeme velkou pochvalu za přístup k zápasům.

Škoda, že i přesto, že před turnajem jsme upozornili na zápisy hráčů do soupisek, které minulý týden byly neúplné, tak Roztoky opět v soupisce měli jen 6 hráčů, ale hrálo jich 10.